Λ. Βουλιαγμένης 224 Αγ. Δημήτριος

210 9739944

Η Καθημερινή Μάχη Ενάντια στον Κορωνοϊό

Στο Oral Aesthetics Athens τηρούνται αυστηρά όλα τα μέτρα προστασίας ενάντια στον Covid-19. Πέραν του λεπτομερούς ερωτηματολόγιου στο οποίο πρέπει να μας απαντήσετε τηλεφωνικά βεβαιώνοντας μας πως δεν έχετε κάποιο σύμπτωμα πριν ακόμα κλείσουμε το ραντεβού σας για κάποια θεραπεία, κατά την άφιξη σας στο ιατρείο είναι υποχρεωτική η υπόδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού, ή αρνητικό αποτέλεσμα διαγνωστικής εξέτασης για τον Covid-19.

Η είσοδος στον κλινικό χώρο γίνεται κατόπιν μέτρησης της θερμοκρασίας και των επιπέδων οξυγόνου, ενδελεχή καθαρισμό των χεριών σας και κάλυψη των υποδημάτων σας με ποδονάρια και της κεφαλής με ειδικά σκουφάκια. Τα προσωπικά σας αντικείμενα φυλάσσονται σε ειδικό ελεγχόμενο χώρο και όχι μέσα στην κλινική για να αποφύγουμε μετάδοση μικροβίων.

Ιατροί και βοηθοί εργάζονται φορώντας ειδικές στολές προστασίας, μάσκες FFP3 κάτω από τις χειρουργικές , προσωπίδες, σκουφάκια και τέλος, διπλά γάντια στις περιπτώσεις που κρίνεται απαραίτητο.

Ο χώρος αερίζεται επαρκώς καθ’όλη την διάρκεια της ημέρας.

Τέλος, σας επισημαίνουμε την ύπαρξη του IQAIR στον χώρο μας, το οποίο έχει δοκιμαστεί για την αποτελεσματικότητα διήθησης ατμοσφαιρικών σωματιδίων μεγέθους από 0,3μm και μεγαλύτερο.  Ο covid-19 έχει μέγεθος 0,3μm.

Στο Oral Aesthetics Athens έχουμε τον απαραίτητο εξοπλισμό για να περιορίσουμε την μετάδοση του ιού αλλά και άλλων διάφορων παθογόνων μικρο-οργανισμών που μεταφέρονται μέσω του εκπνεόμενου αέρα, τα σταγονίδια του σάλιου και τα αερολύματα που προέρχονται από τον ασθενή κατά την στοματική θεραπεία.

Ας προσπαθήσουμε όλοι μαζί να μειώσουμε τον κίνδυνο.