Λ. Βουλιαγμένης 224 Αγ. Δημήτριος

210 9739944

Lifting δοντιών

lifting δοντιώνΤα δόντια μας όπως και το δέρμα μας μεγαλώνοντας γίνονται λεπτότερα, με αποτέλεσμα τα χείλη μας να κινούνται προς τα μέσα. Με την προσθήκη όγκου στην εξωτερική επιφάνεια των δοντιών, το χείλος μπορεί να ανυψωθεί φυσικά καθώς έχει πίσω του μια υποστηρικτική δομή. Αυτό μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα να μαλακώσουν οι λεπτές γραμμές γύρω από το στόμα.

Οι όψεις πορσελάνης, η λεύκανση δοντιών, η ουλογλυπτική και η αισθητική ορθοδοντική, είναι μερικές από τις τεχνικές που μπορούν σε λίγες μόνο επισκέψεις να διορθώσουν τυχόν ελαττώματα στο χρώμα, στο σχήμα και τη θέση των δοντιών ώστε αυτά να φαίνονται λευκά, υγιή και ίσια.

Οι δυσχρωμίες, τα στραβά δόντια, τα παλιά σφραγίσματα, ή τα σπασμένα δόντια, αποτελούν συνηθισμένα αισθητικά προβλήματα που παρουσιάζουν τα δόντια.

Επιπλέον με την χρήση της τεχνικής l-PRF, καθώς και A-PRF για την αναζωογόνηση και ανάπλαση του δέρματος, μπορούμε σε μεγάλο βαθμό να διορθώσουμε ατέλειες τόσο στον τομέα της αισθητικής όσο και στην αναζωογόνηση των ούλων.

Πόσες επισκέψεις χρειάζεται το lifting δοντιών;

Το lifting δοντιών μπορεί να πραγματοποιηθεί σε λίγες μόνο επισκέψεις. Ορισμένα μόνο σημεία μόνο νεαροποιούνται προκειμένου να ενισχυθεί η συγκόλληση του υλικού επάνω στο δόντι, όταν το δόντι είναι υγιές.