Λ. Βουλιαγμένης 224 Αγ. Δημήτριος

210 9739944

Νεότεροι με την Οδοντιατρική!

Ο οδοντίατρος σας μπορεί να σας κάνει να μοιάζετε νεότεροι!

Δεν είναι μόνο στα χέρια του πλαστικού χειρουργού ή του δερματολόγου σας, είναι πλέον και στο χέρι του οδοντιάτρου σας! Η ανανέωση του χαμόγελου σας, τα λευκά, υγιή και ευθυγραμμισμένα δόντια, απαλλαγμένα από σημάδια αποτριβών και χρωστικές ουσίες μπορούν σίγουρα να κρύψουν πολλά χρόνια!

Αρχικά, η γνωστή σε όλους λεύκανση μπορεί να σας χαρίσει λάμψη και καθαρό χαμόγελο.

Στην περίπτωση όμως που το πρόβλημα σας είναι πολυπαραγοντικό και δεν σας ενοχλεί μόνο το χρώμα των δοντιών αλλά και το σχήμα, τότε η προτεινόμενη λύση είναι οι προσθετικές αποκαταστάσεις (όψεις, στεφάνες ή και γέφυρες).

Εάν έχετε χάσει ένα ή περισσότερα δόντια και πλέον ντρέπεστε να χαμογελάσετε άνετα, με την τοποθέτηση εμφυτευμάτων θα λυθεί το πρόβλημα σας.  Χάρη στις σύγχρονες τεχνικές  της ψηφιακής οδοντιατρικής η τοποθέτηση εμφυτευμάτων είναι πιο ακριβής από ποτέ.

Τέλος, εάν τα δόντια σας είναι στραβά ή υπάρχει έντονο ορθοδοντικό πρόβλημα, δεν είναι ποτέ αργά για να προχωρήσετε σε ορθοδοντική θεραπεία. Ακόμα και στην περίπτωση που δεν θέλετε να προχωρήσετε με σιδεράκια, υπάρχουν πλέον και οι διαφανείς ορθοδοντικοί νάρθηκες που είναι εξίσου αποτελεσματικοί.

Όποιο και αν είναι το πρόβλημα σας υπάρχουν οι αντίστοιχες λύσεις. Σίγουρα μπορείτε να κρύψετε χρόνια από την ηλικία σας με ένα νεανικό και φρέσκο χαμόγελο!