Λ. Βουλιαγμένης 224 Αγ. Δημήτριος

210 9739944

Οδοντιατρική Φωτογραφία

Στην εποχή μας κυριαρχεί η εικόνα, δεν θα μπορούσε λοιπόν να λείπει η τέχνη της φωτογραφίας και από τον κλάδο της οδοντιατρικής.

Ποιος ο Λόγος Ύπαρξης της Φωτογραφίας στην Οδοντιατρική

Αρχικά, πέραν από την δημιουργία αρχείου για τον κάθε ασθενή ξεχωριστά, η φωτογραφία βοηθάει και στην τεκμηρίωση του κάθε περιστατικού.

Λήψη φωτογραφιών πριν και μετά από θεραπείες βοηθούν τόσο τον ίδιο τον οδοντίατρο αλλά και τον ασθενή να έχουν μια ολοκληρωμένη εικόνα της εργασίας. Μπορούν εύκολα να συγκρίνουν και να παρατηρήσουν τις αλλαγές στο χαμόγελο τους.

Η φωτογραφία επίσης, βοηθάει τον οδοντίατρο να επικοινωνήσει καλύτερα με τον ασθενή του πριν καν αρχίσει κάποια θεραπεία. Πάνω στην φωτογραφία μπορούμε να υποδείξουμε τι αλλαγές προτείνουμε, ακόμα και να σχεδιάσουμε (DSD) το τελικό αποτέλεσμα.

Ας μην ξεχνάμε, πως η λήψη φωτογραφιών βάση ενός συγκεκριμένου πρωτόκολλου εξυπηρετεί και την επικοινωνία με το εργαστήριο, όσον αφορά το μέγεθος, το σχήμα ακόμα και το ακριβές χρώμα των δοντιών.

Τέλος, δημιουργώντας ένα αρχείο γεμάτο φωτογραφίες περιστατικών, με λήψεις πριν και μετά από τις εργασίες, ο ίδιος ο οδοντίατρος μπορεί να αξιολογήσει τον εαυτό του, να παρατηρήσει τις αδυναμίες του και να βελτιωθεί.

Στο Oral Aesthetics Athens- Ioannis Papadopoulos έχουμε τον απαραίτητο εξοπλισμό studio για να φωτογραφίσουμε όλους τους ασθενείς μας. Το studio μας αποτελείται από κάμερες DSLR τελευταίας τεχνολογίας, από ειδικά φλας για φωτογράφηση πορτραίτων, όπως και ειδικό μαύρο φόντο.

Oral Aesthetics Athens- Ioannis Papadopoulos