Λ. Βουλιαγμένης 224 Αγ. Δημήτριος

210 9739944

Υαλουρονικό Οξύ

Το υαλουρονικό οξύ είναι γνωστό και ως filler ρυτίδων. Στην πραγματικότητα όμως, μπορεί να κάνει πολύ περισσότερα από το να γεμίζει τις πτυχώσεις του δέρματος. Είναι ένα πολύτιμο multitasking υλικό και μπορεί να προσφέρει ένα αποτελεσματικό «υγρό» face lift.

Το υαλουρονικό οξύ είναι ένα φυσικό υδρόφιλο συστατικό του δέρματος. Έχει την ικανότητα να προσελκύει το νερό κι έτσι χαρίζει ενυδάτωση και όγκο στα σημεία του προσώπου που αποτελούν καθοριστικά χαρακτηριστικά νεότητας. Με το πέρασμα του χρόνου όμως, η ικανότητά του αυτή εξασθενεί, με αποτέλεσμα το δέρμα να χάνει την υγρασία και τον όγκο του, η επιδερμίδα να γίνεται πιο ξηρή και λεπτή, και τα δερματικά κύτταρα να αναγεννιούνται πολύ πιο αργά. Σε αυτήν τη φάση, το συνθετικό υαλουρονικό οξύ έρχεται για να αναπληρώσει την απώλεια του φυσικού.

Βήμα 1ο

Αρχικά, γίνεται μία συζήτηση με τον γιατρό σχετικά με τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας και σχεδιάζει το πλάνο θεραπείας σας.

Βήμα 2ο

Ανάλογα με την έκταση της περιοχής, η θεραπεία δεν ξεπερνά τα 10-30 λεπτά. Αφού προηγηθεί η εφαρμογή αναισθητικής κρέμας, ο γιατρός πραγματοποιεί τις εγχύσεις με τη χρήση σύριγγας.

Βήμα 3ο

Μόλις ολοκληρωθούν οι εγχύσεις, ακολουθεί τοπικό μασάζ για να απλωθεί το υλικό ομοιόμορφα στην περιοχή της θεραπείας και τους γειτονικούς ιστούς.