Λ. Βουλιαγμένης 224 Αγ. Δημήτριος

210 9739944

Ορθοδοντική

ορθοδοντική θεραπεία αποκαθιστά τις διαταραχές της σύγκλεισης και να αποδώσει στο στόμα μέγιστη λειτουργικότητά και ιδανική αισθητική.

Στις μέρες μας αντιμετώπιση των ανωμαλιών οδοντικής και σκελετικής αιτιολογίας, αποτελεί απόλυτη ανάγκη.

Στο ιατρείο μας, Oral Aesthetics- Ιωάννης Παπαδόπουλος, παρέχουμε ορθοδοντική θεραπεία με την χρήση διαφανών ναρθήκων.

Ένας έγκυρος επιστημονικός συνεργάτης του οδοντιατρικού μας κέντρου μπορεί να σας εξετάσει, για να διαγνώσει το πρόβλημα και να προτείνει την ιδανική για εσάς ορθοδοντική θεραπεία.

Πώς Λειτουργεί;

Το σχέδιο θεραπείας κατασκευάζεται ψηφιακά, βήμα-βήμα στον υπολογιστή ο οδοντίατρος σας μπορεί να σχεδιάσει το σωστό, διορθωμένο σας χαμόγελο. Μετακινεί τα δόντια στη σωστή θέση, διορθώνει τυχόν συνωστισμούς αλλά και προβλήματα σύγκλεισης λαμβάνοντας υπόψη πάντα τις βιολογικές αρχές μετακίνησης δοντιών.

Οι νάρθηκες είναι εξατομικευμένοι και εκτυπώνονται σε 3D  printers, παραδίδονται στον ασθενή, ο οποίος θα πρέπει προοδευτικά να τους αλλάζει, επιτρέποντας έτσι στους νάρθηκες να κάνουν συγκεκριμένες μετακινήσεις κάθε φορά.

Πώς Ξεκινάει η Θεραπεία;

Στο αρχικό ραντεβού θα γίνει η αξιολόγηση του προβλήματος, θα μελετηθεί το περιστατικό σε βάθος για να καταλήξουμε στη σωστή διάγνωση, φωτογραφίες και ακτινογραφίες είναι απαραίτητες στο στάδιο αυτό. Αφού συζητηθεί το σχέδιο θεραπείας με τον ασθενή, προχωρούμε στη λήψη ψηφιακών αποτυπωμάτων με ειδικό oral scanner και κατασκευάζεται ψηφιακά το σχέδιο θεραπείας. Ο ίδιος ο ασθενής μπορεί σε βίντεο να δει την εξέλιξη της θεραπείας του αλλά και το τελικό αποτέλεσμα.

Οι νάρθηκες εκτυπώνονται και παραδίδονται στον ασθενή μαζί με τις απαραίτητες συμβουλές για την επιτυχία της θεραπείας του.

Αθηνά Τσιορβά